Amorf Ördögök

Vissza

Weboldal: www.ordogok.hu/

Tagok:
Tövisházi Ambrus:
Az Amorf Ördögök zeneszerzője és hamisénekes-billentyűse. Az Amorf mellett jelenleg filmzenét ír, és hamarosan Erik Sumo néven jelenik meg önálló debütáló albuma a német Pulver Records gondozásában, melynek dalait saját élő zenekarával elő is adják. Tariska Szabolcs:
Eredeti szakmája művelődésszervező, egyszerűbben szólva népművelő. Ha kedve tarja, a filmes szakmában tevékenykedik asszisztensként, színészként, forgatókönyvíróként. Képesítései: művészeti menedzser, kiállítás rendező, színjátszó rendező, marketing- és reklám ügyintéző. Mostanában sokszor otthon marad, bevásárol és főz.
Péterfy Bori:
A Krétakör Színház tagja. Színházi munkái mellett (Woyzeck, Liliom, A hideg gyermek, Sirály stb.) már több magyar játékfilmben is láthatta ot a közönség - játszott Szomjas György Gengszterfilm-jében, Szoke András több produkciójában, legutóbb pedig a Schilling Árpád rendezésében bemutatott Nexxt-ben.
Pápai István:
A Bioton stúdió állandó hangmérnöke: Az Egy Kiss Erzsi Zene legutolsó albuma, a Tamara filmzenéje és a Pannonia Allstars Ska Orchestra új lemeze is a kezei közül kerülnek ki, az Amorfban pedig kongán, bongón, timbalesen, derbukán, és egyéb csörgő-zörgő hangszereken játszik.
Drapos Gábor:
Önhibáján kívül - legalábbis egyelőre - nem zenész, dj, színész vagy hangmérnök. Nem jár "bicigli"-vel, mert nincs neki ilyesmi, és birkózni sem szokott, mert nem szereti, ha földhöz vágják. Mindezek ellenére azért igyekszik sokat gyakorolni, a lehető legtöbb zenésszel együtt dolgozni és minél jobban basszusgitározni.
Tpompa Ákos:
Színpadi bohócsága mellett remekül trombitál, amelyhez jó kiképzést nyújtott több óceánjáró hajón való kiképzése, amelyeken egy éven keresztül fújt és dülöngélt a hullámoktól.
Dudás Zsombor:
A tavaly ősszel kilépett Zsombi több, mint két évig erősítette az Ördögök sorait. Tíz éve zenél, önmagától tanult meg játszani a hangszerén, és összetéveszthetetlen, jellegzetes játékában a szigorúság és az érzékenység egyformán megférnek. Az Ördögök mellett a Pluto zenekarban, Szemzö Tibor zenekarában, az Ionban, a Kóser Szilvában és a Cabaret Medranoban is játszott.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. június 13.