Bánfi Balázs

Vissza

Weboldal: www.banfibalazs.furulya.hu/

Furulyaművész.
Bánfi Balázs több régizene együttes tagja, a Perpetua Musica Régizene Együttes alapítója és művészeti vezetője. Szintén alapítótagja és művészeti vezetője a 2004-ben alakult Magyar Furulyaegyüttesnek. Rádió-, CD- és televízió-felvételek, számos belföldi és külföldi vendégszereplés, koncertkörút résztvevője, rendszeresen játszik az Ars Longa Kamarazenekarban (Dinyés Soma), az Orfeo Zenekarban (Vashegyi György), valamint a Savaria Barokk Együttesben (Németh Pál). Furulyatanár.
Bánfi Balázs 1995 óta tanít alapfokon, középfokon 1999-2001 között a Békéscsabai Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában tanított. 2000 szeptembere óta a Tóth Aladár Zeneiskola tanára. Furulyaoktatást korosztálytól függetlenül, iskolai kereteken kívül is vállal. Bővebb információért lépjen kapcsolatba Bánfi Balázzsal.
Furulya szaktanácsadó.
Bánfi Balázs 2003 szeptembere óta a Fővárosi Pedagógiai Intézet, majd a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségének fővárosi pedagógiai szakmai szolgáltatásának szaktanácsadója az alapfokú művészetoktatás furulya szakterületen. Szaktanácsadóként részt vesz a pedagógus-továbbképzésben, valamint regionális és országos tanulmányi versenyek szervezésében és zsűrizésében. A 2005 szeptemberében publikált furulyás honlap alapítója és főszerkesztője.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. július 14.