Bermuda zenekar

Vissza

1991 tavaszán 4 fiatalember azt gondolta, hogy talán nekik is van mondanivalójuk a fiatalok számára. A rockzene nyelvén szólították meg őket, és a válasz sem maradt el: egyre több helyre hívták őket koncertezni, ahol egyre több kéz emelkedett a magasba.
A kezdeti felállás Kiss Tibor (ének, gitár), Kollár Péter (besszusgitár) és Sápi Zsolt (dobok) mellett Tomasek Tibor (szólógitár) volt, de néhány hónap után Tomasek Tibi helyére Serbán Tibor és gitárja érkezett, valamint Sápi Zsolt helyett Kutasi János - azaz Janó - ült a dobok mögé.
Jártak az Almássy téri Szabadidő Központban, előfordultak vidéki rendezvényeken, de leggyakrabban az egykori Viking klub adott otthont koncertjeiknek.
Serbán Tibi azonban 2004-ben tragikus motorbalesetet szenvedett, és a zenekar egy időre leállt. Hogy csak e tragédia miatt vagy esetleg más miatt is kedvüket vesztették egy időre – nem tudni.
Még az is lehet, hogy egyszerűen csak – nomen est omen – elnyelte őket egy időre a Bermuda háromszög. De a lényeg, hogy több mint egy évtizednyi szünet után újra összeállt a csapat, és most újult erővel koptatják a próbatermet és a színpadot.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. május 21.