Bridge

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

Josko Rékával egy fellépésen találkozott. Josko akkor még a CODE együttesben énekelt, Réka pedig ugyanazon a rendezvényen énekelt saját zenekarával. Elhatározták, hogy csinálnak együtt egy olyan együttest, ahol zeneszeretetük és tehetségük kiteljesedhet.

    A Bridge zenekar a nevének ötletét az Esztergomot és Párkányt (Réka szülővárosát) összekötő Mária-Valéria híd adta. Elsőként két dalt vettek fel, az Álmodni kell-t, és a Távolság összetör-t. Ez a két dal aztán felkerült a Kőbe vésett szív c. nagylemezre, melyet 2007 folyamán vettek fel. A lemezre Romhányi Áron és Pély Barna (United) írt dalokat, de zeneszerzőként és szövegíróként Josko is dolgozott a lemezen. A felvételek a Zenepont studióban, valamint a Peak studióban (Gyulai Zsolt) készültek.

    2007 januárjában jelent meg első, bemutatkozó klipjük, a Mozdulj hát, mely rögtön rotációba került a VIVA tv-n. Ezt követte a Balaton vár, mely a VIVA játszás mellett a Danubius, -és számos egyéb rádióban gyakran csendült fel. Az országos (vegyesen külföldi és Magyar) Top40 rádiós listán a 14. helyet érte el. 2007 őszén jelent meg a lemezcímadó Kőbe vésett szív c. dal, mely szintén gyakran szerepelt a VIVA tv-n. A YouTube.com oldalon is szerepel (a többi klippel együtt), ahol pár hónap alatt több mit ötvenezren nézték meg. A negyedik megjelent klipA Szívek utján, melyben Josko kerül előtérbe. Utóbbi klip és dal folyamatosan volt hallható a VIVA tv-n 2007-2008 telén.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. július 25.