Buborék Együttes

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

Együttesünk 2005-ben alakult. Nagy örömünkre még ez év végén Hócsata című számunk felkerült Halász Judit Hívd a nagymamát című albumára. Műsorunkban a valóság váltakozik a mesevilággal, és vidám játékok színesítik az előadást. Elsősorban saját verseinket zenésítjük meg, melyekben elkalandozunk a téli világba, kirándulni megyünk nyáron, megismerkedünk mindenféle érdekes valóságos és mesebeli alakkal. Koncertjeinken a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt igyekszünk bevonni az előadásba.

 

 

Nyári műsorunk

főként a kirándulásról és a játékról szól. Véleményünk szerint manapság nagyon kevés időt tudnak a szülők eltölteni azzal, hogy gyermekükkel közösen „hancúrozzanak” egy nagyot. Ebben az 50 perces kis műsorban „kötelező” a közös játék, hiszen sátorozni visszük a gyermekeket, és amíg apu és anyu sátrat állítanak, addig a gyermekek szaladgálnak, labdáznak a réten. Természetesen este tábortüzet gyújtunk,  és közösen táncolunk, énekelünk egészen addig, amíg elpilledünk.

 

Téli műsorunk

egy kis vonattal felmegyünk a hegyekbe, útközben felébresztjük a medvét téli álmából, kergetőzünk egy nagyot az erdei állatokkal, majd pedig egy közös hócsatában veszünk részt, ahol az arra járó felnőtteket is szigorúan megdobáljuk hógolyóval. A nagy csata után, fáradtan, jókedvűen térünk haza. Találkozunk a mikulással, és kedves dalokkal köszöntjük a karácsonyt.

 

Farsangi műsorunk

ebben a műsorban különböző mesteremberek/zenészek bőrébe bújunk, és sütünk-főzünk, nagy-nagy vigalommal. Természetesen megjelennek a mesevilág szereplői a boszorkány, a varázsló, Piroska és a farkas is.  A gyermekek jelmezekbe öltözve vehetnek aktívan részt a műsorban.

 

Anyák napi műsorunk

itt a gyermekekkel közösen elsősorban az édesanyákat köszöntjük nagy szeretettel. Dalainkban átnyújtunk egy csokor virágot, minden édesanyának, és természetesen miután tudjuk, hogy rossz gyerekek nem léteznek, az összes anyukával esküdt tétetünk, hogy a jövőben jól fognak viselkedni.

A Buborék együttes műsorában, talán az a különleges, hogy egyszerre több gyermeket is szerepeltet, így mindig, minden esetben fenntartja a gyermekek érdeklődését. Folyamatosan kommunikálunk a gyermekekkel és a dalok alatt, mindig van számukra játék, feladat. Természetesen a szülőkre is gondolva, sok humorral fűszerezzük előadásainkat. Ez idáig még minden esetben remek hangulat kerekedett, ahová eljutottunk

 

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. május 25.