Fémvihar

Vissza

Weboldal: www.femvihar.hu

"Zenekarunk ötlete Sabján László fejéből pattant ki még 2004 végén - 2005 elején.Némi kutatás után, rátalált Horváth Attila gitárosra és együtt indították el a bandát. Hirdetések útján találtak rá a többi tagra, Kövesdi Norbert - gitár, Radnai Viktor - basszgitár, Kuli Zoltán - dob.  Stílusunk leginkább a 80-as, 90-es évek heavy metálja (korai Ossian). Miután Zoli elhagyta a zenekart, Viktor egy jóbarátja, Lauter Olivér vette át a helyét.
A FÉMVIHAR nevet 2006 elején vettük fel. 2006 márciusában sajnos tagcserére került sor, basszusgitárosunktól: Radnai Viktortól búcsút vettünk, de teljes békében váltunk el egymástól. Viktor utódját hamar megtaláltuk, azonban ekkortájt a zenekar ismét 4 tagúra csappant, Laci kivált a zenekarból, énekes nélkül maradtunk... Néhány hónapos tevékenykedés után Mátyás a basszerosunk, és a zenekar között nézeteltérések jelentkeztek, így közös megegyezés után távozott a zenekarból. Ezután egy hosszabb "szünet" következett, ám a zenekar ekkor sem állt le, Norbi, Attila, és Olivér továbbra is lejárt próbálni...Hosszabb keresgélés után 2006 Októberében a zenekarnak új basszerosa lett, Tóth Péter személyében! A 2007-es év jól indult, ugyanis csatlakozott hozzánk Ossi (Tóth Gergely), aki az énekes posztot foglalta el, és így végre ismét teljes lett a létszám. 2007 Májusában sor került elsõ, bemutatkozó koncertünkre, ami nagy örömünkre igen jól sikerült..
2007 novemberében sajnos ismét 4tagú lett a zenekar, Peti kivált a zenekarból. Rá 1 hónapra, Decemberben közös megegyezés alapján Ossi és a zenekar útjai is szétváltakDe ez sem szegte kedvünet! Ossival egyébként a kapcsolatunk továbbra is fennmaradt, úgyhogy biztosan lesznek közös koncertjeink a saját zenekarával...  2007 decemberében Oross Kornél csatlakozott a zenekarhoz, ám sajnos nem egyezõ elképzeléseink miatt végül kiszállt a zenekarból, így a banda 1 taggal szegényebb, ám egy baráttal gazdagabb lett! Viszont ebben a hónapban történt velünk jó is, hiszen visszatért hozzánk régi barátunk: Sabján László, aki ezúttal a basszusgitáros posztot vette át. 2008 márciusában a sors összehozott bennünket egy nagyszerû fiatalemberrel, akinek hihetetlen jó hangja van, és akivel hamar megtaláltuk a közös hangot, így Õ lett a zenekar dalospacsirtája, nevezetesen Mókos Tamás!

A jelenlegi felállás a következõ:
  

 - Mókos Tamás (ének)
 - Horváth Attila (gitár)
 - Kövesdi Norbert (gitár)
 - Lauter Olivér (dobok)
 - Sabján László (basszusgitár)"

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. július 21.