Abba Sisters és az igazi Abba érzés

nagyopn régi adat 2009-01-19 21:37:13

Abba Sisters 

Új formációt alkított  musicalszínésznők. Figyelmükbe ajánljuk.

 

Tátrai Eszter zenei vezető

23 éves, ének-zenei általános iskolába járt Balatonfüreden, gyermekként a népdal- és kóruséneklés által vált a zene az életévé. Érettségi után a Kőbányai Zenei Stúdióban tanult tovább. 2003 nyarán már feltűnt a Magyar Rádió Márványtermében egy musicalműsorban. Énekelt azóta  funky-, blues- és popzenekarokban, háttérénekesként számos produkcióban. Dolgozott fronténekesként a Földközi-tengeren járó luxushajón, ahol rendszeresen ABBA dalokat is adott elő. Jelenleg egy jazzformáció tagja, és  belekóstolt a szövegírásba.  A Vörös Pimpernel musical szereplője.

György Renáta műsorvezető

20 éves, zenetagozatos iskolába járt, éneket és hangszeres zenét tanult. Kedvenc hangszere a gitár. Jelenleg magánúton tanul énekelni. Közel állnak szívéhez a népdalok, a népdalének műfajban több országos versenyt megnyert. A prózát ugyanolyan előnyben részesíti, mint az éneket, és megszerezte a szinkronszínészi diplomát is. Az elmúlt négy évben musicalműsorokban vett részt szólóénekesként és táncosként. Szülőhelyén, Székelyföldön több rendezvényen csillogtatta meg hangját. Jelenleg az Operett Színház Abigél című musical szereplője. Kipróbálta magát különböző zenekarok fronténekeseként is

.Migály Szilvia az együttes koreográfusa, vezetője

25 éves, színi tagozatos iskolába járt, a Vasutas Zeneiskola Musical tagozatán tanult. Gyermekszínészként a Fővárosi Operett Színház Valahol Európában és a Dobostorta című előadásaiban játszott. Tizenöt évesen mint Drakula menyasszonya turnézott Németországban, később István a király rockoperában Koppány feleségeként bejárta az USA-t, Torontóban fellépett magyarlakta közösségek előtt. Énekhangja 2004-ben a Zorán-turnén is  hallható volt. Jelenleg a Musical- és a Szigligeti Színház tagja, Jekyll és Hyde, Jézus Krisztus Szupersztár és A Vörös Pimpernel musical szereplője. A különböző tévécsatornákon való megjelenések mellett koreográfusi és rendezőasszisztensi feladatokat is ellát.

 

Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. március 28.