Homonnay Zsolt

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

Színház- és Filmművészeti Főiskola Musical tanszakán diplomázott 1997-ben. 2000-ben a Tavaszi Fesztiválon a szakmai zsűri a "Legjobb Bonviván" címmel díjazta. Egy több körből álló nemzetközi meghallgatás után meghívást kapott Berlinbe, az amerikai Walt Disney által működtetett musical színházba "A Notre Dame-i toronyőr" két főszerepére. (Quasimodo, Phobeus). Bár több ajánlat késztette arra, hogy Németországban maradjon, ám "Az operaház fantomja" magyarországi bemutatójára kiírt meghallgatás mégis hazajövetelre csábította, amelyben végül Raoul szerepét bízták rá. 2004-ben, a Budapesti Operettszínházban bemutatott "Rómeó és Júlia" siker–musicalban Paris megformálója volt, míg a "Bál a Savoy-ban" című darabban Arisztid szerepére kapott felkérést.
2005-ben őt választották ki a „Szépség és szörny” nagysikerű elődadásban a Szörny szerepére. Elmondása szerint a hozzá legközelebb álló és szakmailag a legnagyobb kihívást ez jelentette eddigi pályafutása során. Az Adagio énekegyüttes tagja. Lemezek: Adagio (2005) Gold (2006)
További fontosabb szerepei:
Padlás: Rádiós, Miss Saigon: Professzor, Aspects of love: Alex,
Jézus Krisztus Szupersztár: Júdás, Jézus
Nyomorultak: Enjoral, West Side Story: Tony, Dorian Gray: Dorian Gray (német nyelvű turné Európában), Evita: Che Guevara (német nyelvű turné Európában)

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. június 16.