Irie Alba

Vissza

Általában minden fiatal hangszeren játszó srácnak és csajnak van egy közös nagy álma, a zenekar alapítás. Persze ez nem volt olyan könnyed dolog, ahogy mi azt az elején elképzeltük...
2005 nyarán a fantasztikusan unalmas nyári munka közepén kedvem támadt zenélni: felhívtam Ádámot (gitár), hogy valamit össze kéne dobni. Még aznap délután összeraktunk egy számot, ami valami iszonyat szar lett, (én énekeltem benne, szóval nem csoda, ha nem jó) és idegtépő...
Két hónap elteltével Szeptemberben újra jött az ötlet a zenekarról.
Így csapódott hozzánk Konkrét (konga, ragga), és megvalósítottuk az első számunkat, a Felesleges rendszert. Elhatároztuk, hogy reggae stílust fogunk játszani némi ska, és egyéb alternatív motívumokkal. Az ötlet mindenkinek elnyerte a tetszését.
Hasonló módon ált hozzánk Tulok (bass), az Ikrek: Isti, Attila (ének, vokál), Marci (gitár), Ditke (szaxofon), aki nagyon hamar el is hagyta a csapatot.
Nem pazaroltuk az időt, a drága jó kellemes őszi szünetünkben felvettünk egy négy számból álló demót, ami nem lett nagy cucc, de legalább élveztük. Eztán csatlakozott hozzánk Timi (ének, vokál), aki fantasztikus hangjával színesebbé tette a zenénket. Attilának időközben különböző okok miatt el kellet hagynia a zenekart, de az új énekes úgy tűnik, hogy megtaláltatott.
Most éppen egyre inkább arra törekszünk, hogy élvezhető, néhol vidám, néhol lehangoló, sőt, esetenként vicces zenét nyújtsunk nektek!

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. július 25.