Majka Feat. Tyson és Pápai Joci

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

Majoros Péter, ismertebb nevén Majka, egy valóságshownak köszönheti karrierje kezdetét. A tévéműsor után egy kereskedelmi tévécsatorna műsorvezetőjeként helyezkedett el, és a Danubius Rádió szombat esti műsorának házigazdája lett.
A valóságshowban volt alkalma megismerkedni Dopemannel, ahol megbeszélték, hogy közösen készítenek lemezt. A rapper egy londoni stúdióban vette fel bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg.
A korong fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadóról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. Majka második nagylemezét Kicsi Tyson és Levy T közreműködésével készítette. A Történt ami történt című korong hamarosa Magyarország egyik legjobban fogyó lemezévé érett.
Közben Majka megmutathatta színészi tehetségét is mivel a Szőke Kóla című filmben főszerepet kapott, és tehetségét a film kritikusai is elismerték.
2007. végén itt az új album! Sorrendeben a 3. A címe: "Húz a szívem haza", ahol Tyson mellet a Megasztár szériájából ismerté vált Pápai Joci is helyet kapott. A trió nagy sikerrel járja az országot, és a határon túl is hatalmas érdeklődés kíséri a fellépéseiket.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. július 14.