Niqa Multimédia

Vissza

Weboldal: www.niqa.hu/

Webfilm, referenciafilm, reklámfilm, oktatófilm. Egy jól elkészített videófilm remek kiegészítője lehet cége marketing eszköztárának. Ha egy kép felér ezer szóval, akkor a mozgóképi megjelenítés hatása minden más megjelenést felülmúlhat. A megfelelően megválasztott aláfestő zene illetve az impulzív képvágások megragadják, és nem engedik elkalandozni a látogatók figyelmét. Az esküvő előkészületei során bizonyára nagy dilemma előtt álltok: Vajon kire bízzuk a Nagy Nap megörökítését? Könnyebb a helyzet, ha baráti körből kaptok ajánlatot a videós ill. fotós személyét illetően. Ennek hiányában szeretnék segítséget nyújtani, ezzel is megkönnyítve a döntéseteket. Mindenképpen érdemes megnézni a film vagy fényképek készítőjének referencia anyagát.
Sok dolog tisztázódhat ekkor egyidejűleg:
-film felépítése, szerkesztési stílusa - több klip készítésének lehetősége, kiválasztása - egyéni ötletek megvalósítása - érdemes-e több kamerás felvételt kérni? - mennyibe fog mindez kerülni? Ekkor láthatjátok, hogy a film készítője szimpatikus-e számotokra, hiszen nem mindegy, hogy a Nagy Napon ki örökíti meg boldog perceiteket. Munkám során rengeteg vőféllyel, zenésszel, vendéglátóssal, fotóssal találkozom. Igény szerint a megfelelő személy(ek) kiválasztásában is szívesen nyújtok segítséget..
A rendezvények széles tárházát nehéz lenne felsorakoztatni, egy valamiben mégis megegyeznek, hogy mindenképpen emlékezetes napok közé tartoznak, izgalmas programokkal, élményekkel dúsítva. Ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy eme szép pillanatokat érdemes film és fénykép formájában megörökíttetni. A rendezvényeken történt eseményekről készítünk látványos és izgalmas filmeket, melyek kiválóan alkalmasak a cége imázsának növelésére. Az elkészült filmek használhatók szóróanyagként (DVD-n), vagy a cég internetes honlapján elhelyezve.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. május 30.