Profi Karaoke

Vissza

Weboldal: www.profikaraoke.hu/

Ha unja már a megszokott bulikat, bízza profikra a buliját és a Profi Karaoke Team garantálja Önnek a felejthetetlen élményt. Gondoljon bátran cégünkre, ötleteinkkel, technikai hátterünkkel, megbízható csapatunkban meg fogja találni az Ön számára legmegfelelőbb partnert.
Cégünk technikai felszereltségét és felkészültségét tekintve országos szinten az elsők között tartható számon. Hívjon minket bizalommal, hogy rendezvényét olyanná tegyük amilyenné Ön szeretné!
KARAOKE SZOLGÁLTATÁS:
A karaoke teret enged Önnek, ha az Ön által kedvelt előadó számait saját hangján kívánja előadni! Zenei kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a nemzetközi (kb. 6.000 dal) és a magyar slágerek (kb. 700 dal) valamint a legújabb slágerek a vendégeink igényeit figyelembe véve folyamatosan bővítve. Csapatunk professzionális felszereléssel, profi hang-, fény- és vizuáltechnikával teszi élményekben gazdaggá és felejthetetlenné az Ön rendezvényét. Profi karaoke szolgáltatáshoz, nem csak a profi technikai háttér elengedhetetlen, a programok gördülékeny levezényléséhez cégünk hivatásos műsorvezetőket és színészeket is biztosít igény esetén. Cégünk tagja a Magyar Karaoke Gyártók és Felhasználók Egyesületének, így csak kiváló minőségű és minden esetben legális alapokat használunk. Karaoke szolgáltatásunk mellé digitális képkeverési lehetőséget is kínálunk, -minden rendezvényünkön-, ami lehetőséget biztosít arra, hogy a klipek hátterébe bekeverjünk videó anyagot. Ezzel a technikai lehetőséggel személyessé tudjuk tenni a rendezvényt, hiszen az éneklő vendég is szerepelhet a klipben. Ez a szolgáltatás a Profi Karaoke Team csapatának alapszolgáltatása!

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. április 25.