Steve Showdance

Vissza

Weboldal: www.freeweb.hu/stevekollar/start.html

Kollár István- Steve neve az utóbbi két évtizedben, világszerte fogalommá vált a showtánc - ezen belül az electricboogie - rajongói számára. A pécsi születésű fiú, aki 14 éves korában autodidakta módon kezdte elsajátítani az electricboogie lépéseit, egyedülálló táncos karriert futott be. 1989 és 94 között nem csupán több EB. és VB. címet nyert, de győztesként távozott valamennyi világversenyről, amelyen elindult. Több kihívás nem lévén visszavonult a versenyzéstől és 1994 óta a legrangosabb külföldi és hazai meghívásoknak tesz eleget, hogy páratlan koreográfiáival kápráztassa el a rajongókat. 1994 -ben az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Arnold Classic Fitness Expon előadott fellépését 35 millió amerikai tévénéző kísérhette figyelemmel az NBC Sports című csatorna műsorán. A fellépést követően Schwarzenegger személyesen gratulált Steve-nek , aki olyan mély benyomást tett rá, hogy kilenc évvel később, 2003-ban meghívta őt egy újabb fellépésre a Terminátor 3 című film hollywood-i világpre- mierjére.
Akik már ismernek tudják, hogy lehet bármilyen rendezvény amire meghívnak annak, csak emelni fogom színvonalát. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy Arnold Schwarzenegger - megtisztelő felkérésére, néhány exkluzív partyn táncolhattam, de egyébként is komoly referenciával rendelkezem.
Kérem, nézzen szét honlapomon, ismerkedjen meg velem, és remélem, hogy rövidesen az Ön rendezvényét is színesebbé, emlékezetessé tehetem.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. június 13.