Szirmai Móni

Vissza

Weboldal: http://www.szirmaimoni.com/

 A hazai könnyűzenei élet ismerői és a rajongók számára Szirmai Móni nem új arc itthon a zene világában. Vonzó szépsége, különleges és egyedi hangja mellett, vidám természetével, kedves és közvetlen stílusával, a közönséget mindig magával ragadó előadásmódjával hamar népszerűségre tett szert. A 2005. februárjában elkészített „Túl forró” és a 2006. márciusában kiadott „Nem voltam én” című maxi-lemezek után, a gyermekkori álom - az énekessé válás - beteljesülését jelentő, "Nem voltam én" című nagylemez szakmai elismertséget is hozott számára. A 2006. májusában megjelent nagylemezt 2006. nyarán újabb, a „Szeress” című kislemez követett. A kedvenc dalokból több klip is készült.

A debütáló szólóanyag 13 dala közül a "Túl forró” és a " Tűz és Jég" című sláger számos rádióadó kedvence lett, és hónapokig forgott a honi slágerlisták élén.

 Az énekesnő jelenleg a következő albumán dolgozik. Az első nagylemezhez hasonlóan, a második korongon is a zeneszerző és dalszövegíró Ferry dalai lesznek hallhatóak, egy kicsit pörgősebb ritmusokkal, s természetesen lírai hangvételű dalokkal fűszerezve. A producer ezúttal maga az énekesnő.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. július 24.