Tűzfészek Társulat

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

Az ország egyik legrégebbi tűzzsonglőr társulata 2002-ben alakult és évről évre színvonalasabb előadásokkal van jelen a hazai és külföldi előadóművészetben egyaránt. Képzett cirkuszi művészekből álló csapatunk egyedülálló jelmezekkel és  minőségi koreográfiákkal készül a 2012-es szezonra és jelenleg is nagy erőkkel dolgozik azon, hogy egyre színesebb tűzzsonglőr műsorokat juttasson el a közönségnek.

 Előadásainkban tárgymanipulációt és akrobatikát ötvözünk, pyrotechnikával és gyakran élő zenével kiegészítve, ezáltal garantálva az egyedi előadásmódot, egy eddig ismeretlen nyelven szólítva meg a közönséget. Repertoárunkban sokminden szerepel már: lélegzetelállítóan látványos tűzzsonglőr show, tradicionális cirkuszi zsonglőrelőadás, óriás gólyalábas műsor, készségfejlesztő cirkuszi játszóház. 

 Társulatunk elsődleges célja, hogy fellépéseink során feledhetetlen élménnyel ajándékozzuk meg a közönséget, mindezt úgy, hogy a lehető legmagasabb színvonalon valósítsuk meg a megrendelőink igényeit és elképzeléseit. 

A Tűzfészek Akrobatikus Tűzzsonglőr Társulat méltán az egyik legkedveltebb hazai előadó, műsoraink látványvilága és hangulata minden rendezvényt feledhetetlen élménnyé varázsol! Megrendelhető műsoraink széles spektrumából választhat a SZOLGÁLTATÁSOK menüpont alatt.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. április 23.