Varró Gyula

Vissza

Weboldal: www.stepperformance.hu/

Gyula óráinak mindig is volt egy egyedi hangulata – a magával ragadó koreográfia, a kreatívan választott és ügyesen variált zene, a személyes kisugárzás, az összetartozás érzése, a fizikai teljesítmény és az „előadás” egyben az edző és a csapat részéről egyaránt: ez az, amiért szívesen látogatják az óráit a szórakozva, jó hangulatban, vidáman edzeni vágyók. Ezt az élményt sikerült megragadnia a Step Performance, Aerobik Performance, Body Toning Performance és Performance on Bikes elnevezésekkel. Mindig közel állt hozzá a sport és a vidámság, és magával ragadó színészi képességeit kamatoztatva erre másokat is eredményesen tud motiválni. Örömét leli abban, ha egy egykedvűnek induló napot vidámabbá tehet mások számára, vagy ha egy átdolgozott munkanap utáni fáradtságból kellemes aktivitást varázsolhat a vendégei életébe. Szerencsésnek mondható, mert azok közé tartozik, akik azt gyakorolhatják, amit szeretnek, és amiben tehetségesek. A gyerekkori BMX banditás korszak után a sportot, a futást a Csepel SC Atlétikai Szakosztályában szerette meg és fejlesztette verseny szintre. 1995-ben egy barátja meghívására vett először részt aerobik órán. Az óra hangulata, a zene és a mozgás harmóniája már akkor megragadta fantáziáját, olyannyira, hogy elhatározta, kipróbálja magát ezen a téren is. 19 évesen kezdett aerobik órákat tartani stúdiókban. A rendszeres gyakorlás, az oktatók és vendégek visszajelzései meghatározók voltak szakmai fejlődése szempontjából. Gyula 1998-ban vett először részt a Fitness Company őszi kongresszusán, ettől kezdve rendszeres professzionális tréningek, szakmai továbbképzések sorozata vette kezdetét életében. Gyula tehetségére a tanfolyamok során Pati Nagy Attila és Korényi Krisztina figyelt fel először. ők adtak lehetőséget arra, hogy a Fitness Company rendezvényein fellépjen - ez magával hozta az országos ismertséget, más rendezvényeken való fellépést is.
1999 - évente ismétlődő országos aerobik, fitnesz és wellness rendezvények óraadó tanára, prezentere IFAA kongresszusok, Nike Kongresszusok, 12 órás Aerobik Maratonok, FittAréna, 2006, 2007 – a Coca-Cola Beverages (Magyarország) Kft. támogatásával megvalósuló országos, 40 helyszínt érintő fitnesz stúdió turnék vezető edzője… 2002 óta Gyula az IFAA Fitness Company tanfolyamain tanítani is kezdett, azóta a tanári csapat tagjaként Step-, és SpinRacing tanfolyamokat tart leendő edzőnek. A táplálkozás, életmód és testmozgás terén aktív szervezetek mellett tanácsadóként is közreműködik. Gyakorlata és élettapasztalata alapján azt vallja, hogy az aktív életmód, a rendszeres mozgás minden ember életének részét kell, hogy képezze az egészség megőrzése érdekében. Az elkényelmesedett, felgyorsult világban erre különösen nagy figyelmet kell fordítani, és Gyula több szakmai szervezettel karöltve szeretne ebben is segíteni a mozogni vágyóknak – fitnesz termekben, tömegsport rendezvényeken, munkahelyeken, otthonokban egyaránt. 2005 – a Coca-Cola Magyarország Testébresztő programjának nagykövete. 2006, 2007 - Táplálkozás, Életmód, Testmozgás (TÉT) Platform fitnesz tanácsadója. Személyiség jegyei, a precizitás, pontosság, széleskörű szakmai érdeklődés, kreativitás, önállóság, terhelhetőség, lendületesség, vidámság, együttműködési készség, és a csapatmunka segítik mindennapi munkájában.
A csapat: Gábor, Tamás, Szilvi, PNA, F1, Szandi, Kazi, Zsó, Tibi – és mindenki, aki visszajelzést ad a honlap tartalomra, órákra, kommunikációra, motivációra vonatkozólag, hogy folyamatosan javíthassuk a szolgáltatás minőségét.

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2024. április 25.